Sokobanja Nataly 2

 

U samom srcu Sokobanje, ušuškan u prirodnom ambijentu pored predivnog potoka, nalazi se Nataly Spa udaljen svega 100m od čuvenog mermernog šetalista Sokobanje. Nataly Spa Vam pruža jedinstven pogled sa travnatih i panoramskih terasa do samih vrhova Rtnja i Ozrena. Lubazno osoblje učiniće Vaš odmor savršenim.

Sokobanja Nataly bazen

 

BAZEN

Na raspolaganju je bazen sa hidromasažerima za stopala, noge i leđa, bazen je maksimalne dubine do 1,6m i temperature do 30 stepeni celzijusa sa pregradjenim delom za decu. U bazenu se nalazi i vodeni slap koji može služiti za masažu vrata i ramena. On zaokružuje nezaboravan doživljaj u bazenu, a tekuća voda svojim zvukom vam pruža opuštajuću atmosferu.

 Sokobanja Nataly bazen 2

Vodjeni istorijskom predodredjenosti Sokobanje u korišćenju oligominarlinih voda u balneoterapijske svrhe , gostima Nataly spa omogućili smo kupanje i uživanje u kvalitetnoj i bogatoj oligomineralnoj vodi, sa karakterističnim fizičko hemijskim sastavom, koji povoljno utiče na očuvanje zdravlja i vitalnosti kao i na oporavak i lečenje od mnogih bolesti.

 

Sokobanja Nataly hamam

HAMAM

Savršen izbor za boravak nakon stresnog dana ili za pročišćavanje organizma. To je tretman u zatvorenom prostoru zasićen vlagom i parom koji podstiče znojenje i izbacivanje toksina iz organizma. Parno kupatilo ili hamam je blagotvoran za kožu, smanjuje stres i umor, relaksira napete mišiće, poboljšava cirkulaciju, unapređuje opšte fizičko i psihičko stanje organizma, delotvoran kod astme, bronhitisa i kašlja, kao i kod reumatskih oboljenja i naročito uz pomoć eteričnih ulja.

 

Sokobanja Nataly sauna

 

FINSKA SAUNA - AROMATHERAPY I CHROMOTHERAPY

Pod saunom se podrazumeva drvena prostorija sa klupama u kojoj temperatura doseže do 100 stepeni celzijusa. U sauni se nalaze drvene klupe u nekoliko nivoa. Preznojavanjem tela tokom boravka u sauni oslobađaju se štetne materije iz organizma, jača se imuni sistem, opušta se telo stresa i napetosti. Poboljšava se cirkulacija, koža dobija blistav sjaj, poboljšava se tonus mišića i elastičnost.

 

Sokobanja Nataly jakuzzi

 

JAKUZZI

Posebno dizajnirane mlaznice tople vode vrše dubinsku masažu specifičnih tačaka koštano-zglobnog i mišićnog sistema. Zdravstveno je koristan jer deluje na umorne mišiće, ublažava bol i omogućava kvalitetan san. Takođe revitalizuje telo, mentalni sistem, deluje antistresno, poboljšava cirkulaciju i podstiče protok krvi i limfe.

 

Sokobanja Nataly topla kupka

 

KNEIPP I TOPLA KUPKA - OPUIŠTANJE MIŠIĆA

Kneipp klupa je topla klupa za opuštanje tela i mišića sa posudama za noge sa toplom i hladnom vodom. Ova kombinacija toplo-hladno pospešuje cirkulaciju, oslobađa glavobolju i pozitivno deluje kod sindroma hladna stopala. Takođe, ima pozitivne efekte na protok krvi u ekstremitetima što dovodi do veće izdržljivosti.

 

Sokobanja Nataly slana soba

 

SLANA PEĆINA - HALOTERAPIJA

Vazduh u ovoj prostoriji je zasićen suvim, rasprašenim česticama soli. Ovo je metoda koja se zasniva na doziranom boravku u slanoj pećini koja je izgađena od prirodne soli (himalajska so i so iz Mrtvog mora), a služi za tretman lečenja disajnih puteva i jačanje imunog sistema.

 

Sokobanja Nataly potezno vedro

 

POTEZNO VEDRO - TROPSKE KIŠE

Kada završite sa SPA tretmanima iz naše ponude, savetujemo tropske kiše za kraj vašeg zadovoljstva. Milijarde kapljica sitnih i krupnih kapljica koje se rasprskavaju po vašem telu pojačaće efekte neprocenjivog i dragocenog wellness-a. Potezno vedro je samo za najhrabrije

 

hatha yoga 04565.1524595893

 

YOGA TIME

Upotpunite  svoj  boravak individualnim ili grupnim  časovima yoge u Nataly Spa. Povežite  se sa prirodom  uz pomoć yoga tehnike. Umirite um, budite prisutni i uzivajte u trenutku. Hatha yoga izgradjuje fleksibilnost i snagu ne samo tela već i uma.Vežbe se izvode lagano, nadovezujući se jedna na drugu u opuštajućem ritmu. Cilj je povećanje gipkosti tela, jačanje mišića i povećanje snage  uz istovremeno uklanjanje  fizičke i psihičke napetosti. Rezultat je duboka relaksacija.

Časove vodi Aleksandra Janković - sertifikovani hatha yoga instruktor  Vidya Yoga škole Dragana Lončara u Beogradu. Časovi yoge se održavaju na prelepoj panoromskoj  terasi objekta Nataly Spa ili platou pored potoka. Vreme održavanja -časovi se održavaju u prepodnevnom terminu po dogovoru. Grupa podrazumeva više od 3 osobe.

 

MASAŽE

U ponudi wellness centra Nataly možete uživati u velikom izboru masaža koje će vas opustiti, osloboditi stresa i pripremiti za duge šetnje u prirodi.
Naši stručni terapeuti pomoći će da za sebe odaberete tretman koji će najviše prijati i koristiti Vama i Vašem zdravlju i dovesti Vas do osećaja potpunog zadovoljstva.

 

Sokobanja Nataly 3

 

RESTORAN - TERASA - BAŠTA 

 „Nataly Spa“ centar u Sokobanji raspolaže savremeno opremljenim restoranom sa predivnim pogledom na oazu zelenila i doručak koji je na bazi švedskog stola.

Vaše slobodno vreme možete provesti i na terasama koje opslužuje restoran: terasi na krovu zgrade ili na terasi pored bazena. Na velikoj bašti na trećem spratu uživajte sa voljenom osobom uz laganu muziku i pogledom na potok.

Svakog dana za Vas pripremamo tradicionalnu hranu na naš način sa puno pažnje i ljubavi. Namirnice vrhunskog kvaliteta, organske, sa našeg područja, besprekorne svežine i ukusa.
Obroci se mogu poslužiti na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje,izbor više vrsta jela,ili u slučaju manjeg broja gostiju poslužuje se set meni.

Restoranska terasa nalazi se na drugom spratu Nataly spa. Moderno je opremljena i namenjena svima koji uz piće ili specijaletete iz našeg bogatog menija. žele da uživaju i odmaraju posmatrajući beskrajnu lepotu prirode.

Za Vas smo pripremili mnogobrojna mesta za uživanje. Možete popiti kafu pored potoka ili na ležaljkama i garniturama letnje bašte

 

 

CENOVNIK SMEŠTAJA  od 01.05.2020. do 30.09.2020.

 

Tip sobe

1-3 noćenja

3 i više noćenja

Standard

Noćenje sa doručkom

Polupansion

4000

4600

3600

4200

Comfort

Noćenje sa doručkom

Polupansion

4000

4600

3600

4200

Panorama

Noćenje sa doručkom

Polupansion

4400

5000

3900

4500

Konak

Noćenje sa doručkom

Polupansion

4000

4600

3600

4200

1/1

Noćenje sa doručkom

Polupansion

6000

6400

5700

6100

Deca od 5-12 godina

Noćenje sa doručkom

Polupansion

2180

2830

1980

2630

Napomena: Cene su izražene po osobi, dnevno, po kategoriji apartmana i vrsti usluge .     

                                          

U  cenu je uključeno:

 • Noćenje sa doručkom ili polupansion,
 • Boravišna taksa 70 dinara i osiguranje 10 dinara dnevno
 • Celodnevno korišćenje bazena i spa centra ( sauna, parno kupatilo, jakuzzi, slana pećina, tropski tuš, potezno vedro, tepidarijum, knejp klupa)
 • Parking, Wi-fi, Klima uređaj

Uslovi boravka za decu:

 • Deca do 5 godina za uslugu noćenje sa doručkom u pratnji dve odrasle osobe imaju gratis boravak, dele ležaj  sa roditeljima, plaća se samo osiguranje 10 dinara dnevno
 • Za uslugu polupansion deca od 0-3 godine gratis, deca od 3-5 godina gratis smeštaj i doručak, doplata za večeru 350 din
 • Deca od 5-12 godina   imaju  50% popusta na cenu noćenja, sopstveni ležaj i obroke u zavisnosti od izabrane usluge; deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, deca od 7-15 godina plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 35 dinara
 • Ukoliko u smeštajnoj jedinici boravi jedna odrasla osoba i dete do 5 godina naplaćuje se boravak po cenovniku za jednu osobu, u zavisnosti od izabrane usluge

Kasna odjava i dnevni odmor:

 • Korišćenje sobe za dnevni odmor naplaćuje se 3000 din za sobu (u trajanju od 3 sata) u terminu od 12h-18h sa doplatom za korišćenje Spa centra i bazena po važećem cenovniku
 • Kasna odjava do 15 h doplata 1500 din (mogućnost u skladu sa raspoloživim kapacitetima)

Uslovi plaćanja:

 • Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti avans od 30% iznosa u roku od tri dana od dana ugovaranja rezervacije

Uslovi otkazivanja:

 • Otkaz ili promena termina rezervacije mora biti dostavljena isključivo u pisanoj formi, putem maila: Otkazni rok rezervacije je 10 dana pre dolaska. Ukoliko se rezervacija otkaže do 10 dana pre termina dolaska uplaćeni avans  se ne refundira. Nadoknada se ne naplaćuje u slučajevima: iznenadne bolesti gosta, smrtnog slučaja u užoj porodici, elementarne nepogode i vanrednog stanja
 • U slučaju skraćenja boravka naplaćuje se 30% od neiskorišćenog dela aranžmana

 

Sastavni deo ovog programa je licenca OTP 51/2020 kategorije A25  od 31.01.2020. godine i Opšti uslovi putovanja agencije “Globus Travel“.